<![CDATA[Frexta - Nyheter]]>Mon, 08 Jul 2019 16:18:04 +0200Weebly<![CDATA[Frexta hageselskap er fullbooket]]>Fri, 31 May 2019 18:20:51 GMThttp://frexta.no/nyheter/frexta-hageselskap-er-fullbooketI morgen braker det løs med Frexta hageselskap, og det er helt fult-booket. Været er meldt med oss fra kl 12:00.
Scene er bygget , langbord er oppe. Vendela Quick, Silentlab og radioen er klare for som DJ.  Dere tar bare med deres gode humør, mat og drikke.
]]>
<![CDATA[Mer matriell i arkivet.]]>Tue, 14 May 2019 12:55:09 GMThttp://frexta.no/nyheter/mer-matriell-i-arkivetNok er lokal-utgivelse lagt ut på rullering, husk er mulighet velge ønskelåt om noen du har lyst høre fra vårt arkiv.
Noen som husker denne, mye fet musikk live fra St.Croix. Kanskje du var der?!
]]>
<![CDATA[Vi  åpner påskegget]]>Wed, 17 Apr 2019 19:41:33 GMThttp://frexta.no/nyheter/vi-apner-paskeggetVi var bortreist forrige helg, men som trøst åpner vi påskegget fredagskveld. Fra klokken 20:00 kommer rykende fersk program av Dovreguvvens Brønn, denne gangen har Esben R.S. gravd godt i platebunken med alt fra gammel amerikans garasjemusikk til annen kvalitetsmusikk. Hva skjer på Sunny Hill vet ingen, men program kommer. Ivan S er tilbake med Tyggegummiaften fra kl 22:30 og denne gang har han irritert seg på hvor ueffektiv verden er. Vi skal også ta oss tid til en god historie og på dere på chatten. Som trøst for sist helg spiller vi programmer kontinuerlig fra fredag kl 20:00 og frem til mandag kl 20:00.
]]>
<![CDATA[Med porter i glasset og kaffe i koppen!]]>Fri, 22 Mar 2019 13:35:02 GMThttp://frexta.no/nyheter/med-porter-i-glasset-og-kaffe-i-koppenHvilken dag er det i dag? Jo, det er fredag! Det betyr at det atter igjen er duket for en helaften her på Frexta Radio.
Som vanlig er det Dovregubbens Brønn som er først ut med en splitter ny episode klokken 20.00.
Derfra går turen direkte til Sunny Hill Studio, og Punk McWrights "Helt på Jordet" klokken 21.30. I kveldens program fylles glasset med porter og koppen med kaffe, når Fredrik Aas fra Fredrikstad-bandet Camelio kommer på besøk. Her blir det blytung musikk og humor i massevis - følg med! Sist på plakaten står Ivan S. og hans "Tyggegummiaften" fra klokken 22.30, og i kveldens program skal han ta opp temaer som Birken og mat.
​Vi gleder oss!
]]>
<![CDATA[Spleisen er avsluttet - takk for støtten!]]>Fri, 01 Mar 2019 15:40:21 GMThttp://frexta.no/nyheter/spleisen-er-avsluttet-takk-for-sttten Jippi! Med hjelp fra dere, klarte vi å samle inn hele (!) 4450 kroner til Frexta Radio. Det betyr at vi nå kan fokusere mer på å promotere kanalen vår, og at vi kan begynne å oppgradere litt av det tekniske utstyret vårt. Disse pengene kommer til å komme godt med, og by på mange timer med god radiounderholdning her på kanalen.
Tusen, tusen takk fra oss alle sammen!:)]]>
<![CDATA[Vendela Quick radiodebuterer!]]>Fri, 01 Mar 2019 11:16:18 GMThttp://frexta.no/nyheter/vendela-quick-radiodebutererI kveld blir det litt av en aften her på Frexta Radio. Først ut er "Dovregubbens Brønn" i reprise fra forrige fredag, og her er det The Clash som ettergås i sømmene fra kl. 19.30. Deretter tar Punk McWright over styringen fra kl. 21.30, og han får besøk av Fredrikstad-bandet Vendela Quick. De har tatt med seg sin aller første singel "Askese" og radiodebuterer i kveldens "Helt på Jordet". Ivan S. sitter som vanlig klar på chatten fra kl. 22.30. og hva som skjer i kveldens "Tyggegummiaften" gjenstår det å se. Som en bonus denne fredagen, så blir det et ekstra show fra midnatt, Achmed Khan og Dr. Prompel har nemlig vært innom radioen, og de skal gi deg "Sannhet på Ølboks"!
]]>
<![CDATA[Er du en radioprater?]]>Fri, 22 Feb 2019 14:28:01 GMThttp://frexta.no/nyheter/er-du-en-radiopraterFrexta Radio er i økning og på stadig jakt etter programledere. 
Så dersom du sitter med en knallidé og lengter etter å være på lufta, vil vi mer enn gjerne høre fra deg.
Erfaring er ikke nødvendig. Vi kan lære deg det du trenger å kunne, men det er en fordel om du er interessert i musikk og ikke frykter å skille deg ut på en kanal som stort sett spiller rock and roll.
Kanskje du digger hiphop, jazz eller danseband? Det er rom for programmer i alle sjangre og derfor søker vi nettopp deg.
Send gjerne en kort beskrivelse av deg selv og programkonsept til olewright@frexta.no
]]>
<![CDATA[Siste innspurt]]>Fri, 22 Feb 2019 14:09:35 GMThttp://frexta.no/nyheter/siste-innspurtVi nærmer oss slutten for spleis-aksjonen vår. Følg denne linken www.spleis.no/project/61790?fbclid=IwAR1_xORpqUfqKieXo2oX7ZwXAaiB5hWdR41FfB0EaUx3LEKyocIPLw9dY2I og støtt oss med noen kroner. Minstebeløpet er en femmer, og det burde vel de fleste kunne avse for å holde liv i Frexta Radio!]]><![CDATA[En helt spesiell fredag]]>Fri, 22 Feb 2019 14:07:12 GMThttp://frexta.no/nyheter/en-helt-spesiell-fredagKlokken 19.30 i kveld setter "Dovregubbens Brønn" i gang en to-timers spesial om The Clash, så her blir det et herlig gjenhør med Joe Strummer og Co.
Fra klokken 21.30 er det som vanlig villmannen i Sunny Hill Studio som tar over eteren, og hva Punk McWright har lagt i spillelisten denne fredagen gjenstår det vel bare å se. 
Frexta Radio runder som vanlig av med Ivan S. og hans "Tyggegummiaften" fra klokken 22.30 og frem til midnatt.]]>
<![CDATA[Singelslipp på Frexta Radio]]>Fri, 15 Feb 2019 11:50:35 GMThttp://frexta.no/nyheter/singelslipp-pa-frexta-radioVi skriver atter igjen fredag i almanakken, og det betyr en ny helaften her på Frexta Radio.
Først ut er "Dovregubbens Brønn" i reprise fra forrige fredag klokken 20:00. Derfra går turen rett til Sunny Hill Studio og selveste Punk McWright. Han tar et steg tilbake til røttene i kulturjournalistikken når han får besøk av Fredrikstad-bandet El Mapache. De har tatt med seg sin aller nyeste singel "Just Another Punk Rock Song",  så i kveld det faktisk lagt opp til radiokanalens aller første offisielle singelslipp. Her er det bare å følge med fra klokken 21:30. Ganske nøyaktig én time senere, nærmere bestemt klokken 22:30 tar Ivan S over stolen og spakene. Hva han har planer om i kveldens sending av "Tyggegummiaften" gjenstår det imidlertid å se.]]>