<![CDATA[Frexta - Nyheter]]>Sat, 23 Mar 2019 23:55:25 +0100Weebly<![CDATA[Med porter i glasset og kaffe i koppen!]]>Fri, 22 Mar 2019 13:35:02 GMThttp://frexta.no/nyheter/med-porter-i-glasset-og-kaffe-i-koppenHvilken dag er det i dag? Jo, det er fredag! Det betyr at det atter igjen er duket for en helaften her på Frexta Radio.
Som vanlig er det Dovregubbens Brønn som er først ut med en splitter ny episode klokken 20.00.
Derfra går turen direkte til Sunny Hill Studio, og Punk McWrights "Helt på Jordet" klokken 21.30. I kveldens program fylles glasset med porter og koppen med kaffe, når Fredrik Aas fra Fredrikstad-bandet Camelio kommer på besøk. Her blir det blytung musikk og humor i massevis - følg med! Sist på plakaten står Ivan S. og hans "Tyggegummiaften" fra klokken 22.30, og i kveldens program skal han ta opp temaer som Birken og mat.
​Vi gleder oss!
]]>
<![CDATA[Spleisen er avsluttet - takk for støtten!]]>Fri, 01 Mar 2019 15:40:21 GMThttp://frexta.no/nyheter/spleisen-er-avsluttet-takk-for-sttten Jippi! Med hjelp fra dere, klarte vi å samle inn hele (!) 4450 kroner til Frexta Radio. Det betyr at vi nå kan fokusere mer på å promotere kanalen vår, og at vi kan begynne å oppgradere litt av det tekniske utstyret vårt. Disse pengene kommer til å komme godt med, og by på mange timer med god radiounderholdning her på kanalen.
Tusen, tusen takk fra oss alle sammen!:)]]>
<![CDATA[Vendela Quick radiodebuterer!]]>Fri, 01 Mar 2019 11:16:18 GMThttp://frexta.no/nyheter/vendela-quick-radiodebutererI kveld blir det litt av en aften her på Frexta Radio. Først ut er "Dovregubbens Brønn" i reprise fra forrige fredag, og her er det The Clash som ettergås i sømmene fra kl. 19.30. Deretter tar Punk McWright over styringen fra kl. 21.30, og han får besøk av Fredrikstad-bandet Vendela Quick. De har tatt med seg sin aller første singel "Askese" og radiodebuterer i kveldens "Helt på Jordet". Ivan S. sitter som vanlig klar på chatten fra kl. 22.30. og hva som skjer i kveldens "Tyggegummiaften" gjenstår det å se. Som en bonus denne fredagen, så blir det et ekstra show fra midnatt, Achmed Khan og Dr. Prompel har nemlig vært innom radioen, og de skal gi deg "Sannhet på Ølboks"!
]]>
<![CDATA[Er du en radioprater?]]>Fri, 22 Feb 2019 14:28:01 GMThttp://frexta.no/nyheter/er-du-en-radiopraterFrexta Radio er i økning og på stadig jakt etter programledere. 
Så dersom du sitter med en knallidé og lengter etter å være på lufta, vil vi mer enn gjerne høre fra deg.
Erfaring er ikke nødvendig. Vi kan lære deg det du trenger å kunne, men det er en fordel om du er interessert i musikk og ikke frykter å skille deg ut på en kanal som stort sett spiller rock and roll.
Kanskje du digger hiphop, jazz eller danseband? Det er rom for programmer i alle sjangre og derfor søker vi nettopp deg.
Send gjerne en kort beskrivelse av deg selv og programkonsept til olewright@frexta.no
]]>
<![CDATA[Siste innspurt]]>Fri, 22 Feb 2019 14:09:35 GMThttp://frexta.no/nyheter/siste-innspurtVi nærmer oss slutten for spleis-aksjonen vår. Følg denne linken www.spleis.no/project/61790?fbclid=IwAR1_xORpqUfqKieXo2oX7ZwXAaiB5hWdR41FfB0EaUx3LEKyocIPLw9dY2I og støtt oss med noen kroner. Minstebeløpet er en femmer, og det burde vel de fleste kunne avse for å holde liv i Frexta Radio!]]><![CDATA[En helt spesiell fredag]]>Fri, 22 Feb 2019 14:07:12 GMThttp://frexta.no/nyheter/en-helt-spesiell-fredagKlokken 19.30 i kveld setter "Dovregubbens Brønn" i gang en to-timers spesial om The Clash, så her blir det et herlig gjenhør med Joe Strummer og Co.
Fra klokken 21.30 er det som vanlig villmannen i Sunny Hill Studio som tar over eteren, og hva Punk McWright har lagt i spillelisten denne fredagen gjenstår det vel bare å se. 
Frexta Radio runder som vanlig av med Ivan S. og hans "Tyggegummiaften" fra klokken 22.30 og frem til midnatt.]]>
<![CDATA[Singelslipp på Frexta Radio]]>Fri, 15 Feb 2019 11:50:35 GMThttp://frexta.no/nyheter/singelslipp-pa-frexta-radioVi skriver atter igjen fredag i almanakken, og det betyr en ny helaften her på Frexta Radio.
Først ut er "Dovregubbens Brønn" i reprise fra forrige fredag klokken 20:00. Derfra går turen rett til Sunny Hill Studio og selveste Punk McWright. Han tar et steg tilbake til røttene i kulturjournalistikken når han får besøk av Fredrikstad-bandet El Mapache. De har tatt med seg sin aller nyeste singel "Just Another Punk Rock Song",  så i kveld det faktisk lagt opp til radiokanalens aller første offisielle singelslipp. Her er det bare å følge med fra klokken 21:30. Ganske nøyaktig én time senere, nærmere bestemt klokken 22:30 tar Ivan S over stolen og spakene. Hva han har planer om i kveldens sending av "Tyggegummiaften" gjenstår det imidlertid å se.]]>
<![CDATA[Ny musikk i arkivet]]>Fri, 08 Feb 2019 16:16:56 GMThttp://frexta.no/nyheter/ny-musikk-i-arkivetNå er også Fredrikstad-artisten Bipolar Superstar søkbar arkivet vårt.
]]>
<![CDATA[Rädda rocken - död eller levande!]]>Fri, 08 Feb 2019 12:12:06 GMThttp://frexta.no/nyheter/radda-rocken-dod-eller-levandeNok en arbeidsuke er slutt, og vi i Frexta Radio tar atter igjen plass bak mikrofonene. I kveld blir det en hyllest til de døde på "Dovregubbens Brønn" klokken 20:00, så her er det bare å finne frem sørgebåndet. Punk McWright tar som vanlig over roret fra klokken 21:30, og gærningen i Sunny Hill Studio har ikke blitt noe tammere siden sist. Ivan S sitter selvfølgelig klar på chatten fra klokken 22:30, og hva han planlegger denne fredagen gjenstår det å se. Vi gleder oss iallfall til å ta deg med på nok en helaften på det som må være verdens feteste nettradio!]]><![CDATA[Vi er kommet til februar - la oss spleise]]>Fri, 01 Feb 2019 12:55:48 GMThttp://frexta.no/nyheter/vi-er-kommet-til-februar-la-oss-spleiseDa har vi faktisk kommet til den første fredagen i februar. Det betyr en ny måned med øs-pøs-rock and roll her på Frexta Radio, og det begynner allerede klokken 20:00 i kveld. Da kjører vi nemlig reprise av forrige ukes Dead Kennedys-spesial med Onkel Børre, før Punk McWright fortsetter sin ferd i platebunken på "Helt på Jordet" klokken 21:30. Derfra går ordet over til Ivan S, og han loser oss elegant over midnattsslaget med "Tyggegummiaften" fra klokken 22:30. Her er det bare å gjøre seg klar og bli med på festen på frexta.no.

Er det noen som har fått med seg at vi er på spleis.no? Følg denne linken: www.spleis.no/project/61790?fbclid=IwAR3Q6p3eNtw79Ed9sl5d00VK1M10uMtNhHIJDsztpUKq9Pkww2rP1VitZJI og bli med på spleiselaget. Minstebeløpet er en femmer, og det bør vel de fleste kunne bidra med for å sikre fremtiden til Frexta Radio? Hjelp oss også gjerne med å spre linken slik at flere får muligheten til å bidra, og så flere mennesker kan få opp øynene for verdens beste nettradio!]]>